lauantai 19. syyskuuta 2015

Syksypuuhia kauniissa kelissä

Punakärsämö
Tänään paistoi aurinko ja pihapuuhat alkoi taas kummasti houkuttaa!
Rapsuttelin autopaikalta puunlehdet perennapenkin puolelle ja sain vihdoin nypittyä uudehkolta kivituhkapinnoitteelta rikkojen taimet pois. Oli kiva katsella siistiytynyttä parkkipaikkaa.

Kaunopunahattu
 Monet kukatkin vielä toiveikkaana paisuttelee nuppujaan, miksipä luovuttaa vain siksi, että syyskuu on puolivälissä.
Silkkiunikon nuput hempeänä.

6 kommenttia:

 1. Muistan sen syksyn, kun nuorempi junioreistamme syntyi. Silloin keräsin vattujakin vielä lokakussa. Miksi siis luovuttaa näin aikaisin ;) Upea tuo punakärsämö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei luovuteta! :D
   Minustakin punakärsämö on hieno! Kasvatin niitä siemenistä ja yllättäen punakärsämö 'cerise qween' nimisestä siemenpussista kehkeytyi monen värisiä yksilöitä.. Tavallisen valkoiset nypin pois, niitä kun kasvaa luonnonvaraisena jo monella nurkalla, punertavat ja persikanvärisen jätin kasvamaan :)

   Poista
 2. Hieno punakärsämö!
  Meillä monet kukat vasta aloittivat kukintansa elokuun lopussa ja nyt olemme saaneet nauttia leppeästä syyssäästä. Toivottavasti pakkasia ei ihan heti tule.
  Kaunista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punakärsämö kiittää ihailijoita :)
   Meidänkin pihalla kesä eteni vähän jälkijunassa. Kosmoskukat ja auringonkukat ovat vasta ihan nupullaan, toivottavasti lepposat kelit vielä jatkuu!

   Poista
 3. Kauniin värinen punakärsämö! Ja ihana kisumisu vilahti aikaisemmissa kuvissa. ps: Pikkuauringonkukka Vanilla Ice kukkii täälläpäin edelleen nätisti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maria! Vanilla Ice oli siis se kauniissa valokuvassasi ollut kukkakaunotar, kiitos tiedosta! Pitää laittaa nimi ylös.
   Ja tervetuloa blogin lukijaksi :)

   Poista