perjantai 27. maaliskuuta 2015

Onnellinen, onnellisempi, puutarhuri


Tiedättehän kaikki, kun on sellainen hullu kissanainen, jolla on pienessä asunnossa 70 kissaa. Erakoitunut, mutta kenties onnellinen ihminen itse valistemassaan seurassa? Siihen jotenkin samaistun. Kissoja kuitenkin on vain kaksi ja sitä hulluuden virkaa toimittaa ne pienet vihreät..

Varmaankin jokainen puutarhailun makuun päässyt on omakohtaisesti kokenut sen onnen tunteen, joka kasvien ja mullan parissa puuhaillessa valtaa mielen.
Mullassa ihan tutkitustikin elelee masennusta ehkäiseviä mikrobeja. Ne lisäävät serotoniinin tuotantoa, jolla on rentouttava ja mielialaa kohottava vaikutus.

Tänään olen menossa Kevätmessuille ensimmäistä kertaa, saas nähdä kuinka hienosti siitä selviän, onneksi autossa on iso takakontti..

Ruokailutilan valoisa nurkkaus.
Keskellä tomaatit itämäisillään. 28 taimea jos raaskin poistaa heikommat alut, muuten hyvin monta enempi ;)

Keittiön työtaso.
Pistokaslisättyjä maksaruohoja vaaleanpunaisissa purkeissa.
Vuoden alussa kylvetty chili avasi tänään ensimmäisen kukkansa.. aaaah sitä onnen tunnetta :)

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää. Kyllä taimet täyttävät kaikki kukkalaudat ja tasot. Hyvän näköisiä nuo tomaatit. Nyt vain odottelemaan istutusaikaa. Hyvää viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kuumeisesti odottelen niitä lämpimämpiä kelejä, saisi ensimmäiset taimet jo kasvihuoneeseen.. Näiden taimipurnukoiden määrä tuntuu vuosittain vaan paisuvan :)

      Poista